Over ons

Mesu & Partners Administratie en Belastingadviseurs is een jong en dynamisch kantoor dat zich richt op het midden en kleinbedrijf en particulieren in de regio Zuid Holland.

De eigenaar en ondernemer, Roelof Mesu, is in de afgelopen 26 jaar onder andere werkzaam geweest in de accountants praktijk en als controleur bij de belastingdienst.

Ons kantoor bestaat uit 4 goed opgeleide medewerkers en een persoonlijke en laagdrempelige benadering staat voorop.

Door deze vorm van communicatie te combineren met zeer gerichte advisering voelt de klant zich al snel op zijn gemak bij ons. Onze klanten vinden dan bij ons ook altijd een open deur waardoor vragen en eventuele problemen adequaat worden beantwoord of opgelost. Wij denken mee vanuit het oogpunt van de ondernemer en verplaatsen ons in zijn positie.

Ons kantoor is niet alleen maar gericht op het aanleveren van cijfers maar ook naar de betekenis hiervan. Wij zorgen er dan ook voor dat wij vooraf met de juiste adviezen komen en niet achteraf als het al te laat is.

Doordat onze klanten weten dat wij voor hun onderneming klaar staan, zorgen wij er voor dat de sturing die de onderneming nodig heeft er op het juiste moment is.

De afgelopen jaren zijn de accountants- en administratiekosten voor de ondernemers fors gestegen waardoor deze ondernemers direct de nadelige gevolgen merken. Mesu & Partners is aangesloten bij de brancheorganisatie NOAB, hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit dienstverlening voor een concurrerend tarief aanbieden. Hierdoor kunt u besparen op de accountantskosten in de onzekere economische situatie.

Wij verrichten voor u alle administratieve werkzaamheden en alle bijkomende fiscale belastingaangiftes. Tevens kunnen wij indien nodig de salarisadministratie voor u verzorgen. Bij ons kantoor kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden wij voor u moeten verrichten zodat onze dienstverlening geheel op u toegesneden is.

Als de ondernemer zelf de administratie wil verwerken kunnen wij op locatie naar behoefte ondersteuning bieden.

Het belangrijkste speerpunt van ons kantoor blijft het meedenken als ondernemer en streven naar het beste resultaat voor uw onderneming. U bent van harte welkom bij Mesu & Partners Administratie en Belastingadviseurs om samen met ons uw onderneming naar een nog beter resultaat te brengen.