Bedrijfsadvisering

We kijken naar de toekomst. We helpen u met de financiële planning. Wij willen ondernemers helpen hun bedrijfsprestaties duurzaam te verbeteren door hen de juiste actuele inzichten, oplossingen en ondersteuning te bieden.

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is met veel accountants, kunt u met ons gemakkelijk een echt gesprek voeren als ondernemers onder elkaar. Niet stoffig en saai, maar proactief. Niet afwachtend, meedenkend. Als u verder wilt met uw onderneming en niet wilt stilstaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons kantoor heeft een missie en dat is om uw onderneming beter te laten zijn dan de concurrenten. Wij gaan daarom niet afwachten maar in de aantrekkende economie zorgen voor een maximale winst voor uw onderneming. Het is nu de juiste tijd om uw winst te maximaliseren omdat de economie is aangetrokken. Wij helpen u aan betere grip op uw rendement en streven naar een zo groot mogelijke netto winst.

Wij combineren onze ervaring en marktexpertise met uw ambities en kennis van uw bedrijf zodat wij samen komen we tot nieuwe inzichten en kansen voor uw oderneming. De digitalisering zorgt er ook voor dat we steeds sneller betere inzichten opdoen. Is uw onderneming financieel gezond? Hoe goed renderen uw verschillende bedrijfsonderdelen? En welk risico vormt de Europese wetgeving voor uw organisatie?

Als ondernemer wilt u duidelijkheid en wij staan voor u klaar om met u te sparren bij het nemen van strategische beslissingen voor uw bedrijf of in privé. Daarom verdiepen wij ons niet alleen in uw onderneming of organisatie, maar leren wij u ook persoonlijk graag kennen. Zo kunnen wij onze diensten nog beter laten aansluiten op uw ambities.

Wij werken voor ondernemers in de echte economie die de ruggengraat zijn van Nederland. De ondernemers die Nederland van oudsher groot maken. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die onze economie aanjagen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bedrijfsadministratie

Bedrijfsadministratie

We kunnen uw administratieve processen optimaal inrichten en uw administratie efficiënt verzorgen, dit kan ook tijdelijk indien hier behoefte aan is. Wij starten altijd met het automatiseren van uw verkopen, omzet en debiteuren beheer. Dit is zeer belangrijk voor de geldstroom in uw bedrijf en versterkt binnen enkele maanden uw financiële positie. Het is onze voorkeur om het verwerken van de administratie samen met u te automatiseren zodat u er direct ervaring mee op kunt doen en de omzet facturatie op kunt starten. We zorgen ervoor dat uw administratie met de beste ICT-oplossingen wordt verwerkt.

Meer lezen

Bedrijfsadvisering

Bedrijfsadvisering

We kijken naar de toekomst. We helpen u met de financiële planning. Wij willen ondernemers helpen hun bedrijfsprestaties duurzaam te verbeteren door hen de juiste actuele inzichten, oplossingen en ondersteuning te bieden. In tegenstelling tot wat gebruikelijk is met veel accountants, kunt u met ons gemakkelijk een echt gesprek voeren als ondernemers onder elkaar. Niet stoffig en saai, maar proactief. Niet afwachtend, meedenkend. Als u verder wilt met uw onderneming en niet wilt stilstaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer lezen

Jaarrekeningen

Jaarrekeningen

U ontvangt u van ons geen duimdikke rapporten of overbodige adviezen. Onze jaarverslaggeving voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en voldoet aan de richtlijnen van onze beroepsorganisatie. Wij maken bij onze financiële verslaggeving gebruik van uniforme, wereldwijde standaarden, zoals Standard Business Reporting (SBR). De banken verplichten de ondernemers helaas nu ook om het jaarverslag in het SBR aan te leveren. Kunt u dit niet dan gaan de banken extra kosten in rekening brengen. Dit voorkomen wij omdat zij uw verslag om kunnen zetten in de gewenste SBR rapportage die de banken nu eisen.

Meer lezen

Accountancy

Accountancy

We denken met u mee en maken u alert op kansen en risico’s. Toch blijven we ook kritisch en zullen dit ook zeker aan u laten weten zodat u de juiste afwegingen kunt maken. Daarbij kunt u vertrouwen op onze jarenlange expertise. Wij zorgen voor dienstverlening op maat maar niet voor het uurtarief wat accountants berekenen. Indien uw onderneming verklaringen nodig heeft stellen wij die als lid van het NOAB voor u op. Is er een verklaring nodig van een gecertificeerde accountant dan werken wij samen met Maas Accountants en Adviseurs. Zij voeren deze specifieke dienst dan in samenwerking met ons voor u uit.

Meer lezen

Corporate finance

Corporate finance

Wij beoordelen voor het financieringsaanbod voor uw onderneming of onroerend goed. Ook bij complexe financieringsaanvragen staan we u bij. Zo helpen we u met het schrijven van een zorgvuldige onderbouwing van het financieringsverzoek aan de mogelijke geldverstrekker. Daarnaast leggen we contact met banken, participatiemaatschappijen en informal investors voor het verkrijgen van een financiering. Ook kunnen wij adviseren op het gebied van minder bekende financieringsvormen, zoals microkredieten en stimuleringsfondsen.

Meer lezen

Belastingadvies

Belastingadvies

Als u een bedrijf start is de eerste keuze die u moet doen de ondernemingsvorm. Wordt het een eenmanszaak, VOF, CV, Stichting of een besloten vennootschap. Samen met u bepalen wij welke ondernemingsvormen het meeste voordeel op alle vlakken oplevert. Hierna kunt u beslissen welke ondernemingsvorm belasting en risico technisch het beste past bij uw toekomstige activiteiten. Wij kunnen samen met u alle belastingvoordelen uiteenzetten waarvoor u in aanmerking kunt komen. Hierna zorgen wij dat deze voordelen ook worden benut.

Meer lezen

Loonadministratie

Loonadministratie

Wij verlonen uw personeel maandelijks voor een vooraf vastgesteld tarief. Op basis van de door u aangeleverde gegevens zorgen wij dat de loonstroken voor uw personeel en aangiften loonheffingen worden verzorgt. Wij maken gebruik van een loonportal waar u alle gegevens beveiligd van ons ontvangt. Het personeel kan zijn loongegevens hierna via een App zelf opvragen en bewaren. Hiernaast staan wij voor u klaar met professioneel advies bij uw verloning, loonbelasting en sociale zekerheidsvraagstukken. In Nederland krijgen wij steeds meer regels omtrent loonbelasting, sociale zekerheid, sectorindeling en aansprakelijkstellingen. Ook hierin verzorgen wij voor advisering op maat.

Meer lezen

Businessplan

Businessplan

Heeft u plannen om een eigen onderneming te starten of ben u recent een bedrijf gestart? Er komt veel bij de start van een onderneming kijken, zaken waar u zich als beginnend ondernemer misschien wel niet teveel mee bezig wil houden. Daarom nemen wij voor u allerlei financiële en fiscale vraagstukken uit handen waarmee u als (beginnende) ondernemer mee te maken krijgt, zoals bijvoorbeeld: Waar moet ik rekening mee houden bij het schrijven van een businessplan? Wat komt er allemaal kijken bij de start van mijn onderneming? Is mijn financieringsstructuur optimaal? Heeft mijn onderneming de juiste rechtsvorm/structuur? Hoe zit het met mijn eigen vergoeding en is een auto van de zaak haalbaar?

Meer lezen

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte

Bij ons gaat het niet alleen om cijfers en regels, maar vooral ook om u en uw onderneming zodat wij samen een goede basis met vertrouwen in elkaar op kunnen bouwen. Ons kantoor staat voor u klaar voor een persoonlijke begeleiding en met de intentie om er voor te zorgen dat uw onderneming maximaal rendement oplevert. Wij bieden u een hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs. Wij denken met u mee, wachten niet af maar komen met proactief advies. Wij helpen u graag!

Meer lezen