Loonadministratie

Wij verlonen uw personeel maandelijks voor een vooraf vastgesteld tarief. Op basis van de door u aangeleverde gegevens zorgen wij dat de loonstroken voor uw personeel en aangiften loonheffingen worden verzorgt.

Wij maken gebruik van een loonportal waar u alle gegevens beveiligd van ons ontvangt. Het personeel kan zijn loongegevens hierna via een App zelf opvragen en bewaren.

Hiernaast staan wij voor u klaar met professioneel advies bij uw verloning, loonbelasting en sociale zekerheidsvraagstukken. In Nederland krijgen wij steeds meer regels omtrent loonbelasting, sociale zekerheid, sectorindeling en aansprakelijkstellingen. Ook hierin verzorgen wij voor advisering op maat.

Ook het inhuren van flexwerkers en het uitbesteden van werk aan zzp’ers (de wet DBA) brengt extra risico’s met zich mee. Door de afgeschafte VAR-verklaring en de nieuwe Wet aanpak schijnconstructies (WAS) loopt u als opdrachtgever meer risico’s op boetes en naheffingen. Het opstellen van een modelovereenkomst voor zzp’ers en begeleiden bij alle andere zaken rond de Wet DBA blijft daarom belangrijk. Wij blijven u op de hoogte houden van relevante wijzigingen waardoor u geen risico loopt op naheffingen van de belastingdienst.

Wij kunnen we u als werkgever met alle facetten van verloning, loonbelasting en sociale zekerheid helpen.
• Is mijn werkkostenregeling benut of is er nog vrije ruimte.
• Is mijn bedrijf wel in de juiste belastingsector ingedeeld
• Mis ik geen loonkostensubsidies op mijn personeel.
• Hoe verhelp ik een discussie met de fiscus en blijf ik in goed contact met de Belastingdienst.
• Beloon ik wel volgens de wet loonheffingen of eventueel verplichte Cao
• Is het mogelijk om in de arbeidsvoorwaarde het cafetariasysteem te hanteren.
• Het begeleiden en adviseren rond de overgang van een onderneming en het personeel.
• Afspraken met de Belastingdienst en het begeleiden van boekenonderzoeken;
• Is mijn inkomen als DGA niet te laag volgens de normen van de belastingdienst.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bedrijfsadministratie

Bedrijfsadministratie

We kunnen uw administratieve processen optimaal inrichten en uw administratie efficiënt verzorgen, dit kan ook tijdelijk indien hier behoefte aan is. Wij starten altijd met het automatiseren van uw verkopen, omzet en debiteuren beheer. Dit is zeer belangrijk voor de geldstroom in uw bedrijf en versterkt binnen enkele maanden uw financiële positie. Het is onze voorkeur om het verwerken van de administratie samen met u te automatiseren zodat u er direct ervaring mee op kunt doen en de omzet facturatie op kunt starten. We zorgen ervoor dat uw administratie met de beste ICT-oplossingen wordt verwerkt.

Meer lezen

Bedrijfsadvisering

Bedrijfsadvisering

We kijken naar de toekomst. We helpen u met de financiële planning. Wij willen ondernemers helpen hun bedrijfsprestaties duurzaam te verbeteren door hen de juiste actuele inzichten, oplossingen en ondersteuning te bieden. In tegenstelling tot wat gebruikelijk is met veel accountants, kunt u met ons gemakkelijk een echt gesprek voeren als ondernemers onder elkaar. Niet stoffig en saai, maar proactief. Niet afwachtend, meedenkend. Als u verder wilt met uw onderneming en niet wilt stilstaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer lezen

Jaarrekeningen

Jaarrekeningen

U ontvangt u van ons geen duimdikke rapporten of overbodige adviezen. Onze jaarverslaggeving voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en voldoet aan de richtlijnen van onze beroepsorganisatie. Wij maken bij onze financiële verslaggeving gebruik van uniforme, wereldwijde standaarden, zoals Standard Business Reporting (SBR). De banken verplichten de ondernemers helaas nu ook om het jaarverslag in het SBR aan te leveren. Kunt u dit niet dan gaan de banken extra kosten in rekening brengen. Dit voorkomen wij omdat zij uw verslag om kunnen zetten in de gewenste SBR rapportage die de banken nu eisen.

Meer lezen

Accountancy

Accountancy

We denken met u mee en maken u alert op kansen en risico’s. Toch blijven we ook kritisch en zullen dit ook zeker aan u laten weten zodat u de juiste afwegingen kunt maken. Daarbij kunt u vertrouwen op onze jarenlange expertise. Wij zorgen voor dienstverlening op maat maar niet voor het uurtarief wat accountants berekenen. Indien uw onderneming verklaringen nodig heeft stellen wij die als lid van het NOAB voor u op. Is er een verklaring nodig van een gecertificeerde accountant dan werken wij samen met Maas Accountants en Adviseurs. Zij voeren deze specifieke dienst dan in samenwerking met ons voor u uit.

Meer lezen

Corporate finance

Corporate finance

Wij beoordelen voor het financieringsaanbod voor uw onderneming of onroerend goed. Ook bij complexe financieringsaanvragen staan we u bij. Zo helpen we u met het schrijven van een zorgvuldige onderbouwing van het financieringsverzoek aan de mogelijke geldverstrekker. Daarnaast leggen we contact met banken, participatiemaatschappijen en informal investors voor het verkrijgen van een financiering. Ook kunnen wij adviseren op het gebied van minder bekende financieringsvormen, zoals microkredieten en stimuleringsfondsen.

Meer lezen

Belastingadvies

Belastingadvies

Als u een bedrijf start is de eerste keuze die u moet doen de ondernemingsvorm. Wordt het een eenmanszaak, VOF, CV, Stichting of een besloten vennootschap. Samen met u bepalen wij welke ondernemingsvormen het meeste voordeel op alle vlakken oplevert. Hierna kunt u beslissen welke ondernemingsvorm belasting en risico technisch het beste past bij uw toekomstige activiteiten. Wij kunnen samen met u alle belastingvoordelen uiteenzetten waarvoor u in aanmerking kunt komen. Hierna zorgen wij dat deze voordelen ook worden benut.

Meer lezen

Loonadministratie

Loonadministratie

Wij verlonen uw personeel maandelijks voor een vooraf vastgesteld tarief. Op basis van de door u aangeleverde gegevens zorgen wij dat de loonstroken voor uw personeel en aangiften loonheffingen worden verzorgt. Wij maken gebruik van een loonportal waar u alle gegevens beveiligd van ons ontvangt. Het personeel kan zijn loongegevens hierna via een App zelf opvragen en bewaren. Hiernaast staan wij voor u klaar met professioneel advies bij uw verloning, loonbelasting en sociale zekerheidsvraagstukken. In Nederland krijgen wij steeds meer regels omtrent loonbelasting, sociale zekerheid, sectorindeling en aansprakelijkstellingen. Ook hierin verzorgen wij voor advisering op maat.

Meer lezen

Businessplan

Businessplan

Heeft u plannen om een eigen onderneming te starten of ben u recent een bedrijf gestart? Er komt veel bij de start van een onderneming kijken, zaken waar u zich als beginnend ondernemer misschien wel niet teveel mee bezig wil houden. Daarom nemen wij voor u allerlei financiële en fiscale vraagstukken uit handen waarmee u als (beginnende) ondernemer mee te maken krijgt, zoals bijvoorbeeld: Waar moet ik rekening mee houden bij het schrijven van een businessplan? Wat komt er allemaal kijken bij de start van mijn onderneming? Is mijn financieringsstructuur optimaal? Heeft mijn onderneming de juiste rechtsvorm/structuur? Hoe zit het met mijn eigen vergoeding en is een auto van de zaak haalbaar?

Meer lezen

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte

Bij ons gaat het niet alleen om cijfers en regels, maar vooral ook om u en uw onderneming zodat wij samen een goede basis met vertrouwen in elkaar op kunnen bouwen. Ons kantoor staat voor u klaar voor een persoonlijke begeleiding en met de intentie om er voor te zorgen dat uw onderneming maximaal rendement oplevert. Wij bieden u een hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs. Wij denken met u mee, wachten niet af maar komen met proactief advies. Wij helpen u graag!

Meer lezen